September, år 2000

Trykk på bildene for større versjon.
(Alle bilder copyright Charles Mathisen)

2.9.2000
Denne ørna treffer jeg på til stadighet når jeg drar ut til "støtta". "Støtta". Bilde tatt mot sør-vest. Resiafjorden blir inn på venstre side. Meiland med de mektige Kvænangstindene i bakgrunnen. Tilbake i båtstøa. Måkene skjønner at her er det mat.
Øra i Oksfjord. Sandbukt. Nouvas og Oksfjordvannet. Sørsiden av Oksfjordvannet.

4.9.2000
Nouvas. Snøen viser seg fram på fjelltoppene. Oksfjorden. Sandbukt. Snøbyger passerer oppe i fjellene.
Kvanangsfjellet. På vei ned fra Kvænangsfjellet. Flotte skyer og farger. Snøen er kommet halvveis ned i fjellene. Heindalstinden til venstre, Kirketinden til høyre.

9.9.2000
Blikkstille ute ved "støtta". Skjervøy i bakgrunnen. Det var ikke bare jeg som var på fisketur. Nisene var der også. På full fart inn Oksfjorden.
Inn fjorden i et par og tyve knops fart, Hamna i Oksfjord til høyre. Her går det meste ned på høykant, og vel så det....... Flott vær og fin kveldssol over Oksfjorden.
Kvænangen i ettermiddag. På tur ned fra Kvænangsfellet. Sør-øst siden av Oksfjordvannet.

18.9.2000
Ingen tvil, det er høst. Oksfjorddalen med Kirketinden i bakgrunnen. Sandbukt. Øra, regntung og lavt skydekke. Svartfjellet i bakgrunnen til venstre.

21.9.2000
En tur i fjæra for å ta bilde av solnedgangen. Må eksperimentere litt med blitz'en. Brukbart bilde....?? Flotte farger. Så stille, så rolig...........
Men, hva er dette for noe????? En oter på vei mot land med en torsk den har fanget og nå står jeg i veien for den. Det lyser i øynene til oteren av blitz'en, og jeg trekker meg tilbake. Må jo gi kameraten matfred.