Juni, år 2001

Trykk på bildene for større versjon.
(Alle bilder copyright Charles Mathisen)

Bilder fra 3.6.2001
Øra i Oksfjord. Sandbukt, det begynner å bli grønt her og der. Tunge skyer over Oksfjorden i dag.
Kvænangsfjellet med Gildetun der bak en plass. Kvænangen med Valan der nede. Flotte og dramatiske skyer over Sandnesdalen, Kvænangsfjellet. Disse "margebeinene" rotet etter E6 i Nordstraumen i ettermiddag.
Selv om det er kaldt så ser det ut til å bli sommer i år også, tror jeg....... Oksfjordvannet.

Bilder fra 10.6.2001
Øra og Langfjellet med regntunge skyer. I sandbukt var det sol og 18-20 varmegrader i går, i dag kaldt og surt. Mye vann i Fiskelva og skogen er grønn.
Slik var det på Kvænangsfjellet i dag. Tåke og regn.

Bilder fra 16.6.2001
Oksfjord, klokken er 0523 og jeg er på vei til Setermoen. Storeng til høyre, Klubbenes til venstre. Militær auksjon og villmarksmesse lokker meg sørover. Olderdalen der bak en plass i disen. Klokken er nå blitt 0649. Ut Lyngenfjorden, tidlig lørdag morgen.

Bilder fra 17.6.2001
Øra med Langfjellet der bak. Sandbukt.
Svartfjellet med tett skydekke på toppen. Storeng i dag, det er i alle fall grønt om ikke været er noe å skryte av. En flokk med "buljong" ligger og modnes ute i Hamna.

Bilder fra 24.6.2001
Øra i Oksfjord. Antydning til tåke ute på Reisafjorden. Overskyet og småkaldt i morges, men ut på formiddagen kom sola til Sandbukt igjen. Nouvas med Oksfjordvannet.
Joda, det ble flytur i dag også. Vingene klar til flyging på Kvænangsfjellet. Valan der nede i bakgrunnen. En av de mange vardene oppe på Kvænangsfjellet. Vassbotn skimtes helt der nede og Svartfjellet i bakgrunnen.
Øya i bakgrunnen er Spildra. Skorpa midt i bildet. Gildetun der nede, og øya i bakgrunnen heter Nøklan.