November, år 2001

Trykk på bildene for større versjon.
(Alle bilder copyright Charles Mathisen)

Bilder fra 4.11.2001
Øra i dag. Snøbygene ligger på lur denne dagen. Sandbukt, første helgen i november. Oksfjorden. Inne i tåkehavet ligger Nouvas, 1112 moh.
Nouvas viser seg fram. Oksfjordvannet er speilblank. Sørsiden av Oksfjordvannet. En liten klarning i ettermiddag og antydning til sol over Durmålsskardet.

Bilder fra 11.11.2001
Øra med Langfjellet i bakgrunnen. Sandbukt, nå ser det ut til at vinteren er kommet.
Elgspor ved Oksfjordvannet, Danskefjellet i bakgrunnen. Oksfjordvannet og Nouvas. Flotte skyer over Klubbenes og Steinsvik.
Her renner Tverrelva ut i Oksfjordvannet. Sansvarre skimtes i bakgrunnen. Oksfjordvannet, Oksfjorddalen i bakgrunnen med Kirketinden omtrent midt i bildet.

Bilder fra 18.11.2001
Øra i dag. Sandbukt, dekket av halvmeteren med snø.
Er dette de siste solstrålene over Gjøvaren og Kågtindene for i år?? Flotte skyer og lys over Klubbenes og Steinsvik. Utrolige fargekombinasjoner å se i dag.
Ikke bare stjerneskudd å se i dag. Det var også elg å se, her ku med kalv. Sandnesdalen på Kvænangsfjellet midt på dagen i dag. Som sagt, flotte farger å se i dag. Oksfjordvannet med Oksfjorden i bakgrunnen.

Bilder fra 25.11.2001
Øra med Langfjellet i bakgrunnen. Sandbukt og det er rundt 7 varmegrader.
Og så eksploderte himmelen. Utrolige farger over Steinsvik. Snakk om at sola vil vise seg litt fram på tampen av året. Utrolig hva naturen klarer å få til.