April, år 2004

Trykk på bildene for større versjon.
(Alle bilder copyright Charles Mathisen)

Bilder fra 4.4.2004
Solskinn og finvær i dag. Sandbukt, 4-5 varmegrader på formiddagen.

Bilde fra 5.4.2004, "bisol" over Svartfjellet.
Flott bisol over Svartfjellet. Den til venstre for sola er utrolig flott.

Bilder fra 8.4.2004
Øra i dag. Litt gråvær, men 6-7 varmegrader. Sandbukt. Man skulle tro våren var kommet.
På tur opp på Danskefjellet. Utsikt fra ca. 350 meter. Har kommet meg opp på ca. 500 meter. På tide med en liten pause, sekken veier ca. 20 kilo. Slik ser Oksfjorden ut fra 500 meters høyde. Oksfjordvannet med Svartfjellet i bakgrunnen.
Oksfjordvannet mot sør-øst. Målet for flyturen er nede til høyre ved campingen. Så var jeg nede på isen og like etter landing startet fiskekonkurransen. Ca. 200 deltakere i fjor, i år var det over dobbelt så mange, dvs. over 400.

Bilder fra 12.4.2004
Bygene ligger på lur ute i fjorden. Sandbukt.
Noe snøfokk på Kvænangsfjellet i dag. Brøytestasjonen og Gildetun bak i snøkovet. Plutselig dukker bare bilene ut av snøfokket.

Bilder fra 18.4.2004
7-8 varmegrader og sørlig vind. Sandbukt. Man skulle tro det var vår............... Ja kanskje er det våren likevel, disse fant jeg på tur opp på Kvænangsfjellet. Noen flotte skyer på himmelen i dag, og en tur gjennom pc'en gjør skyen enda mere dramatisk.
Utsikt ned mot Oksfjordvannet. Svartfjellet helt i bakgrunnen. Nede ved sjøen og til venstre finner vi Valan, til høyre Spildra. Øya Skorpa bader seg i vårsola. Gildetun sett fra toppen av Kvænangsfjellet.

Bilder fra 25.4.2004
Øra i dag, sol og fint vær. Sandbukt. Er det våren som er kommet eller ligger det fortsatt vinter på lur??