September, år 2005

Trykk på bildene for større versjon.
(Alle bilder copyright Charles Mathisen)

Bilder fra 4.9.2005
Øra, regntung og høstlig. Sandbukt. Tross alt, det er rundt 12 varmegrader.
En av våre faste gjester i matfatet. Og disse gjestene finnes i mengder for tiden. Ingen tvil, høsten er kommet. Nouvas i bakgrunnen.

Bilder fra 6.9.2005
Øra i ettermiddag. Kraftige regnbyger står ute i havgapet. Sandbukt. Snøen har lagt seg godt på fjelltoppene det siste døgnet.
Bygene står tett på "yttersida". Men på "innersida" er det klarvær i øyeblikket. Snøen har inntil videre lagt seg godt til rette på fjelltoppene. Nouvas med snø et godt stykke nedover fjellsiden.

Bilder fra 11.9.2005
Brukbart vær i dag med litt sol innimellom. Sandbukt. 8-10 varmegrader og snø i fjellene. Snart er det elgjakt og da bruker disse å dukke opp i forkant for så å forsvinne når jakta starter.
Oksfjordvannet og Nouvas. Snø også på Kirketinden. Svartfjellet sett fra Oksfjorddalen. Vassbotn med Nouvas i bakgrunnen.
Kvænangsfjellet og Storbukttinden. Sandnesdalen. Kvænangen. Høstfarger preger Kvænangsfjellet. Snøen ligger godt nedover Storbukttinden.

Bilder fra 18.9.2005
Øra. Stille på formiddagen, men været snudde ut på ettermiddagen. Sandbukt. Regntung og rundt 7-8 grader. Snøen ligger halvveis ned på Nouvas.
Kvænangsfjellet i dag. Kvænangsfjellet. Gildetun midt i bildet. Kvænangen, Valan midt i bildet. Lavt skydekke med litt nedbør og litt tåke innimellom, mao. full pakke høstvær. Adskillig mere snø på Storbukttinden denne helgen enn forrige helg.

Bilder fra 25.9.2005
Øra i dag, overskyet, men likevel fin-fint høstvær. Sandbukt. 10-12 varmegrader og det er høst, ingen tvil om det.
Fine høstfarger oppe i jaktområdet vårt. Er det noe elg i området?? Løv på trærne er det i alle fall.